Galan

Hålltider:

17.00 Mingel för alla deltagare

18.00 Galakväll med prisutdelning
Under galakvällen bjuds det på trerättersmiddag och prisutdelning. Läs mer om priserna här.
Allt avrundas med underhållning av liveband och dj.

Kvällens konferencier: Caroline Ravn


Foto: Addemotion 2.0

Caroline Ravn är en av landets mest bokade magiker. Hon valde att hoppa av teologistudierna för att satsa helhjärtat på magi. Enligt Caroline är det inte ett så stort hopp från kyrkan till magi som man skulle kunna tro. Det handlar om något som inte går att förklara. Båda handlar om att skapa en känsla av gemenskap i rummet, beröra och prata på ett sätt så att alla hänger med. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick.

 

Hitta hit

Adress och karta: Cirkus, Djurgårdsslätten 43-45

Buss 69 går från T-Centralen.

Spårvagn: Linje 7 avgår från Sergels Torg/Hamngatan

Färja: Tag Djurgårdsfärjan från Slussen till Gröna Lund och ta en promenad upp till Cirkus.

Restriktioner Biltrafik

Trafikkontoret i Stockholms stad har fattat beslut om begränsningar av biltrafiken på Djurgården under vissa tider. Avstängningen för bilar gäller över Djurgårdsbron och in mot Djurgården.

Skälet till avstängningen är det gemensamma intresset att underlätta framkomligheten för kollektivtrafiken samt att ge de gående en tryggare och bättre miljö.

De som har tillåtelse att köra över bron in på Djurgården är kollektivtrafik, taxi och bilar med särskilda tillstånd. Med särskilda tillstånd avses handikapptillstånd som är utfärdade av Trafikkontoret Stockholm stad eller motsvarande och Djurgårdstillstånd som kan sökas av boende och verksamheter på Djurgården. Djurgårdstillstånden utfärdas av Stockholm Parkering.